Ledig tjänst som brandskyddskontrollant

Räddningstjänstförbundet Emmaboda-Torsås söker en brandskyddskontrollant.

Räddningstjänstförbundet Emmaboda- Torsås söker en Brandskyddskontrollant
Räddningstjänstförbundet Emmaboda- Torsås är ett kommunalförbund med två medlemskommuner, Emmaboda och Torsås sammanlagt ca 16 500 invånare. I dessa kommuner svarar vi för räddningstjänst, förebyggande brandskydd och säkerhetssamordning. Vårt uppdrag innebär att förhindra och begränsa olyckor, förbereda och genomföra räddningsinsatser, vidta åtgärder efter olyckor samt medverka i samhällets risk- och hotbilder. RFET arbetar aktivt med att identifiera risker och förebygga olyckor genom samverkan på olika nivåer. Totalt anställda inom förbundet är ca 85 personer.

KOMPETENSKRAV
Du som söker har utbildning som skorstensfejartekniker eller motsvarande. Det är meriterande om du har arbetat och har kompetens för kontroll av imkanaler i storkök. En förutsättning för anställning är att du har B-körkort

För att lyckas i din roll är du van att arbeta självständigt, ta eget ansvar och är självklart kvalitetsmedveten. Du är lyhörd gentemot kund, serviceinriktad och har lätt att kommunicera.

Du kommer att finna en utmanande, utvecklande och stimulerande arbetsplats, där dialog och samverkan utgör grunden, och där stora möjligheter till egen påverkan finns.

Räddningstjänstförbundet erbjuder dig en arbetsplats med god arbetsmiljö och god gemenskap.

Vi strävar efter att spegla samhället i stort för att vinna de fördelar som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald ger.

ARBETSPLATS
Räddningstjänstförbundet Emmaboda- Torsås

OMFATTNING
Tjänsten är heltid. Tillträde och lön efter överenskommelse.

UPPLYSNINGAR
Finn Jensen, Enhetschef förebyggande/St.f. Räddningschef tfn 0471-24 98 82, e-post
finn.jensen@rfet.se

Fredrik Holmberg, Brandskyddskontrollant tfn 0471 – 24 98 95, e-post
fredrik.holmberg@rfet.se

FACKLIGA FÖRETRÄDARE
Ing-Marie Michaelsson VISION tfn 0471- 24 98 84, e-post
ing-marie.michaelsson@rfet.se

Jan Adolfsson, Kommunal tfn 0471-24 98 91, e-post
jan.adolfsson@rfet.se